Кадіївський педагогічний коледж



Всеукраїнська науково-практична конференція

30 листопада 2023 року викладачка навчальних дисциплін «Біологія і екологія», «Хімія» взяла участь у VII Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю «Національна освіта в стратегіях соціокультурного вибору: теорія, методологія, практика», яка проходила у Комунальному закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради. У напряму роботи конференції «Забезпечення якості педагогічної освіти: національний та глобальний контексти» вона теоретично обґрунтувала проблему організації самостійно-творчої роботи здобувачів освіти з біології та екології у педагогічному фаховому коледжі в умовах змішаного навчання.

Динамізм сучасного світу, глобальні виклики нашого часу, біологічні та екологічні проблеми, непередбачувані впливи на стан природи техногенної цивілізації посилюють пізнавально-творчу, самостійну діяльність молоді під час навчання. Проблема організації творчо-самостійної роботи здобувачів освіти в закладах фахової передвищої освіти потребує постійного дослідження в умовах швидкого розвитку інформаційно-цифрових технологій, штучного інтелекту.


















© ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2016