Кадіївський педагогічний коледж



24 вересня – Всеукраїнський день дошкілля

З метою популяризації дошкільної освіти та нагородження кращих її представників традиційно у вересні відзначається Всеукраїнський День дошкілля, відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 19.09.2022 № 4/2536-22 «Про відзначення Всеукраїнського дня дошкілля».

В нашому педагогічному фаховому коледжі підготовка кваліфікованих фахівців галузі Дошкільна освіта здійснюється протягом 55-ти років. Педагогічний колектив прагне впроваджувати в освітній процес педагогіку нового часу, в основу якої покладено демократичну, гуманістичну, національно-патріотичну концепції виховання, що виявляється у системі взаємин між вихователями та дітьми, батьками, членами педагогічного колективу з метою формування дитячої особистості, підготовленої до органічного та безболісного входження до соціуму.

З нагоди відзначення професійного свята здобувачі освіти нашого закладу фахової передвищої освіти підготували привітання та побажали бачити світ дивним і добрим, небо чистим і мирним, малювати своє життя та життя нашої країни яскравими фарбами. А найголовніше – Миру, щоб ніколи українська земля не страждала від болю, краплин крові, збройної агресії. Своїми яскравими враженнями та позитивними емоціями зі спілкування з малятами на педагогічній практиці поділилися здобувачі освіти у фото-звітах.

Зі святом – Всеукраїнським днем дошкілля!










































© ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2016