Кадіївський педагогічний коледж



23 серпня 2023 - ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА І ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

23 серпня 2023 року представники викладачів, працівників, студентського самоврядування ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» та фахових коледжів прийняли участь в урочистій церемонії підняття Державного Прапору України «Хай жовтим і блакитним майорить!», яка відбувалася біля Лубенської міської ради. Почесне право підняти Державний Прапор України над приміщенням Лубенської міської ради надали учаснику бойових дій та доньці загиблого Героя України.

День Державного прапора та день Незалежності України - це не просто дати. Це дні, коли на карті світу з’явилася незалежна держава - Україна. Зараз нас знає весь світ. Але доля склалася так, що на наші плечі впало тяжке випробування – відстояти свою незалежність. Ми всі згуртувавалися і ми відстоїмо мир на своїй Батьківщині! Сьогодні ми схиляємо голови перед Героями і Героїнями, які наближали її Незалежність і які наразі, не шкодуючи життя захищають її! Доземний уклін Вам!

Бажаємо вам і вашим рідним мирного неба над головами, міцного здоров'я, благополуччя і успіхів у всіх починаннях заради процвітання незалежної України! Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу!

Слава Україні!   Героям слава!
















© ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2016