Кадіївський педагогічний коледж



22 ВЕРЕСНЯ

Україна – земля героїчного народу

Щорічно 22 вересня згідно з Указом Президента України від 30 жовтня 2001 року №1020 в Україні відзначається День партизанської слави.

Є події, дати та імена людей, які увійшли в історію свого села, міста, країни та навіть в історію всієї Землі! Про них складають легенди, пишуть книжки, їм присвячують пісні та вірші, а головне – про них зберігають священну пам'ять, яка передається із покоління в покоління та не може згаснути. Наш борг – зберегти пам'ять про подвиги патріотів-підпільників, які зробили та зараз роблять свій неоціненний внесок до перемоги над окупантами.

Розмах партизанського руху та героїзм підпільників розпочався з перших днів Другої світової війни, а з 2014 року по теперішній час багато партизан з'явилося серед наших сучасників на тимчасово окупованих територіях.

До Дня партизанської слави в нашому фаховому коледжі здобувачі освіти вшанували пам'ять людей, які загинули за вільну українську державу: воїнів-переможців, партизанів, підпільників, трудівників тилу, усіх, хто віддав своє життя за нашу рідну землю і хто зараз нагадує окупантам, що вони перебувають на українській землі.

















© ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2016