Кадіївський педагогічний коледж



21 вересня 2023 - Міжнародний день миру

Свято відзначається щорічно відповідно до рішення Генеральної Асамблеї ООН. В Україні День миру закріплено відповідно до Указу Президента України № 100 від 5 лютого 2002 року.

Для деяких країн світу мир – це повсякденна реальність. На їх вулицях тихо та затишно, діти ходять до школи, люди мають можливість спокійно працювати та відпочивати, безцінний дар миру вони особливо й не помічають.

Сьогодні наша квітуча, чарівна Україна страждає від масових ракетних ударів по всій своїй території: десятки тисяч жертв серед мирного населення, сотні убитих дітей, зруйновані школи та лікарні, храми, собори, об`єкти критичної інфраструктури, цілі міста. Українці вже 577 днів живуть в атмосфері нестабільності та страху, тому МИР для кожного з нас – віра у перемогу, надія на щасливе майбутнє, любов до своєї країни, свого народу.

В рамках відзначення Міжнародного дня миру, в нашому фаховому коледжі, за ініціативою студентської ради, було запропоновано здобувачам освіти взяти участь у створенні листівок-привітань. В своїх творчих роботах молодь висловила всім щирі побажання: жити в злагоді та любові серед добрих душею людей, відчувати себе потрібними, робити з чистим серцем важливі благодійні справи, від яких стає легко на душі, а головне – побажали перемоги та миру.




Вітаємо всіх з Міжнародним днем миру! Бажаємо в цей вересневий день добрих звісток, душевного спокою, чистого та мирного неба!








































































© ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2016