Кадіївський педагогічний коледж



20 вересня 2023 - Міжнародний день студентського спорту.

Фізична культура і спорт виховують волю до перемоги, здатність долати труднощі та плекають в кожному з нас гордість за свою країну і дух Переможців, якими повинні бути справжні українці та українки.

Рішенням 38-ї сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО (2015 рік, м. Париж) дата 20 вересня оголошена Міжнародним днем студентського спорту, який відзначається у багатьох країнах світу.

20 вересня святкування Міжнародного дня студентського спорту відбудеться і на території України, у закладах освіти, центральних площах, стадіонах, інших місцях. Програмою заходу передбачаються традиційний спортивний флешмоб-руханка, масовий легкоатлетичний забіг, різноманітні спортивно-масові заходи, показові виступи, майстер-класи та презентації видів спорту, а також нагородження переможців та призерів Універсіади України 2022/2023 н.р. Буде оголошено про початок Універсіади України та інших всеукраїнських спортивних заходах серед студентів у 2023/2024 н.р.

Здобувачі освіти коледжу долучилися до святкування Міжнародного дня студентського спорту своєю участю у спортивно – оздоровчих заходах за місцем свого перебування. Пишаємося нашими студентами, які активно беруть участь у заходах і популяризують здоровий спосіб життя.

А саме рухомий спосіб життя, фізична культура і спорт є надійним джерелом доброго настрою і оптимізму, здоров'я і довголіття!


















© ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2016