Кадіївський педагогічний коледж



20 березня- 2 квітня 2023 року – Всесвітній тиждень грошей

Міністерство освіти і науки України інформує, що з 20 березня до 2 квітня 2023 року в Україні відзначатиметься Всесвітній тиждень грошей (англ. Global Money Week 2023), в якому щороку беруть участь більше 100 країн світу.

Національний банк України є офіційним координатором Global Money Week в Україні.

Всесвітній тиждень грошей – це щорічна всесвітня кампанія з підвищення фінансової обізнаності, яка підкреслює важливість того, щоб молоді люди з раннього віку були фінансово обізнаними, поступово опановували навички, здобували знання, формували менталітет і поведінкові моделі, потрібні для прийняття зважених фінансових рішень, щоб у результаті досягти фінансового процвітання і фінансової стійкості.

Національний банк України з цієї нагоди готує низку заходів з фінансової грамотності, присвячених Всесвітньому тижню грошей 2023, один з них віртуально відвідав наш фаховий коледж. Здобувачі освіти побували онлайн, дистанційно разом з гідом Музею грошей Національного банку України, дізналися історію центробанку, грошового обігу та пам’ятні монети України, подивилися на саму цінну монету України..










































© ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2016