Кадіївський педагогічний коледж



18 грудня 2022 року РЕЗУЛЬТАТИ ОБЛАСНИХ ЕТАПІВ МІЖНАРОДНИХ МОВНО-ЛІТЕРАТУРНИХ КОНКУРСІВ УЧНІВСЬКОЇ ТА СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ

У грудні 2022 року в Луганській області відбулися ІІІ (обласний) етап ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та ІІІ (обласний) етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка серед учнів / учениць закладів загальної середньої освіти, студентів та курсантів закладів фахової передвищої та вищої освіти.



Цьогоріч конкурси відбувалися в надзвичайних умовах воєнного стану. Попри відключення світла талановита молодь Луганщини залюбки долучилась до творчих змагань як в Україні, так і в країнах Європи, в Америці.



На підставі рішення журі обласних етапів міжнародних конкурсів за результатами перевірки конкурсних робіт переможцем ІІ етапу ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед студенти закладів фахової передвищої освіти Луганської області стала Яблуненко Юлія - студентка 1 курсу відокремленого структурного підрозділу «Кадіївський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», спеціальність «Соціальна робота».

У ІІ етапі ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед студентів закладів фахової передвищої освіти Луганської області Юлія також показала високий результат та посіла 4 місце.



Вітаємо Яблуненко Юлію, студентку 1 курсу спеціальності «Соціальна робота» з перемогою у ІІ етапу ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед студентів закладів фахової передвищої освіти Луганської області.

Дякуємо викладачу української мови та літератури Радіоновій Єлизаветі Володимирівні за професійну підготовку студентки до цих конкурсів.






© ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2016