Кадіївський педагогічний коледж



16 квітня - Фотовиставка пасхальних композицій «Христос Воскрес! Воскресне й Україна!»

На передодні світлого Свята Великодня у ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка» в режимі онлайн пройшла фотовиставка пасхальних композицій під гаслом «Христос Воскрес! Воскресне й Україна!».

Символами Великодня, впродовж багатьох століть, вважається все, що символізує пробудження природи, добрих справ, любові до життя, душевного тепла, перемоги добра над злом. Сьогодні в умовах російської агресії Свято Великодня є не лише святом весни та оновлення, з цим святом кожен українець пов’язує свої надії та впевненість у найскорішу Перемогу, у майбутнє відродження своєї рідної України.

Кожен учасник фотовиставки намагався презентувати власні творчі роботи з відчуттям світла та поваги до обрядових святкових подій, до православної християнської етики. Завдяки творчої фантазії та майстерності здобувачі освіти та викладачі коледжу поєднали в єдину оригінальну композицію розписані писанки та крашанки, великодні паски та «баранчики», прикрашені рушниками кошики з солодощами. Запропоновані до перегляду роботи викликають захоплюючі та позитивні емоції, чудові та яскраві враження.

Всіх вітаємо зі святом Великодня! Бажаємо Божого благословення, здоров’я, щастя, Миру, добра та любові! Христос Воскрес!




































© ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2016