Кадіївський педагогічний коледж



16 ЛЮТОГО – ДЕНЬ ЄДНАННЯ!

Вже вдруге 16 лютого в Україні відзначається нове свято – День єднання.

Рік тому відповідний Указ Президент Володимир Зеленський підписав на тлі прогнозів та повідомлень про повномасштабне вторгнення Росії в Україну «З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість постановляю: оголосити 16 лютого 2022 року Днем єднання», – зазначається в Указі президента України від 14 лютого 2022 року..

Через вісім днів після цього російські війська напали на українські землі.Та український дух – не злякати їх авіацією, артилерією, ракетами, бо він – міцніше сталі.Вже майже рік ми сміливо відстоюємо кордони України, і гідно перемагаємо завдяки нашій непохитній єдності. Збереження цієї єдності є життєво-важливим критерієм для повернення миру та безпеки в Україну.

Нині – на нас рівняються інші країни, нашої міццю, глибоким почуттям патріотизму захоплюються!

І цього дня не тільки над кожною державною установою піднімають синьо-жовтий стяг, він майорить і в кожній країні, яка підтримує нас, а це – майже весь світ.

Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й на віки. Тільки разом ми сильні, бо наша сила – у єдності. Разом і спільними зусиллями – до Перемоги!









© ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2016