Кадіївський педагогічний коледж



Зустріч з генеральним директором Директорату МОН України

13 вересня 2023 року до Луганського національного університету імені Тараса Шевченка завітав генеральний директор Директорату фахової передвищої, вищої освіти МОН Олег Ігорович Шаров.





Також на зустріч були запрошені Олександр Грицаєнко - голова Лубенської міської ради та Мирослав Костенко - керівник управління освіти виконавчого комітету Лубенської міської ради. Керівництво закладу провели екскурсію навчальними аудиторіями та кабінетами.

Олег Шаров завітав до фахових коледжей, дізнався про приймальну комісію, заповнення бюджетних місць та кількість ВПО нового набору.

Адміністрація, керівництво інститутів та фахових коледжів, декани факультетів та співробітники ЛНУ імені Тараса Шевченка зібралися на робочому засіданні з Олегом Шаровим в актовій залі закладу, на якому обговорювався дуже важливий проєкт – "Системно-структурна трансформація вищої освіти: війна, повоєнне відновлення, євроатлантична інтеграція".

Зустріч з генеральним директором Директорату фахової передвищої та вищої освіти МОН України, Олегом Шаровим, відбулася у доброзичливій та сприятливій атмосфері, була конструктивною та позитивною.




























© ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2016