Кадіївський педагогічний коледж



10 грудня – рух благодійних дій – «ДоброДій»

День благодійності в Україні – це національне свято, впроваджене з метою підтримки громадських ініціатив, організацій та структур, що займаються подібною діяльністю в умовах нашого сучасного суспільства, прагнення української держави до принципів милосердя та гуманізму, активного сприяння розвитку благодійної діяльності в країні.

В наш час людина може займатися благодійництвом особисто, а також через громадські організації та благодійні фонди, які здійснюють допомогу нужденним. Безкорислива допомога людям вважається фундаментом доброти та людяності в усьому світі й часто стає тим «рятівним колом», яке дозволяє потрапившим у ту чи іншу біду людям, справлятися з непростою ситуацією, або хоча б не допускати розвитку ще більш згубних наслідків.

Зараз, коли наша країна переживає важкі часи, сотні тисяч українських жінок, дітей, літніх людей, осіб з обмеженими фізичними особливостями були змушені покинути свої домівки та шукати милосердя та захисту. І небайдужі люди відгукнулися до чужого горя, не вимагаючи за це нагороду.

В рамках Дня благодійності в Україні здобувачі освіти ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка» долучилися до тижня благодійного руху, добрих справ – «ДоброДій». Молодь внесла посильну лепту у благу справу: допомогу дітям, військовим, людям похилого віку та з обмеженими фізичними особливостями, хворим, внутрішньо переміщеним особам. Своїми діями та вчинками вони довели, що порядок і загальне благополуччя, спокій і радість, впевненість і віра в майбутнє досягаються людьми з великою та досконалою душею, добром, толерантністю, повагою до нужденних.

З Днем благодійності! Радості, доброти, милосердя вам! Нехай добрі вчинки повертаються до вас сторицею, роблять вас щасливими, наповнюють ваше життя позитивними емоціями!


















© ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2016