Кадіївський педагогічний коледж



8 ВЕРЕСНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ГРАМОТНОСТІ

Міжнародний день грамотності (International Literacy Day) – свято, що відзначається щорічно 8 вересня в системі Організації Об`єднаних Націй.

Починаючи з 1966 року ЮНЕСКО мобілізує міжнародну спільноту та привертає увагу суспільств світу до розповсюдження грамотності серед населення. Це свято запроваджене й святкується не тільки на честь тих, хто дав людству писемність, але й всіх, хто навчає дітей і молодь та розповсюджує грамотність: педагоги, журналісти, письменники тощо.

З нагоди відзначення Міжнародного дня грамотності (писемності) у нашому педагогічному фаховому коледжі, в рамках діяльності професійно-творчої майстерні «Освіта протягом життя», було проведено дистанційне мовно-творче заняття з написання ЕСЕ за темою «Моя майбутня професія, яка вона?». Здобувачі освіти у невеликому обсязі та вільній літературно-мовній композиції висловили власні думки, враження, міркування про обрану майбутню професію, компетентності якої вони мають розвинути та виховати в нашому закладі фахової передвищої освіти. Кожен, використовуючи розмовну інтонацію та лексику, прагнув змістовно, лаконічно, цікаво виразити думку. Найкращі студентські роботи розміщено в електронну збірку, яку розробив та оформив колектив студентської ради коледжу.





Кожен учасник ПТМ «Освіта протягом життя» - талановита особистість, про що свідчить фото-моделювання здобувачами освіти коледжу обраних спеціальностей, за якими вони навчаються, майбутніх професій: соціальний працівник, соціальний педагог, вихователь закладу дошкільної освіти.






















© ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2016