Кадіївський педагогічний коледж



6 жовтня - Всесвітній день охорони місць проживання

Щорічно, 6 жовтня, відзначається Всесвітній день охорони місць проживання, який покликаний привернути увагу людства до проблеми збереження довкілля планети Земля, нагадати кожній людині про необхідність захисту не тільки флори та фауни, а й середовища їх існування. Цей день був започаткований у 1979 році в рамках Конвенції про охорону дикої фауни й флори та природних місць існування в Європі (Бернської конвенції).

За ініціативою студентської ради, в рамках відзначення Всесвітнього дня охорони місць проживання, в нашому педагогічному фаховому коледжі було проведено низку природничо-екологічних акцій. Здобувачі освіти долучилися до запропонованих волонтерських ініціатив: роботи з благоустрою територій місць їх проживання; посадки дерев, чагарників, рослин; прогулянки лісопарковими зонами з дітьми, улюбленцями тваринами; відвідування зоопарків, притулків для тварин; оформлення тематичних листівок, малюнків тощо.

Участь молоді в запропонованих акціях вкотре довела, що людина є частиною екосистеми, має жити та розвиватись за законами природи, тому мета кожного з нас – зберігати довкілля й передати майбутнім поколінням все розмаїття краси тваринного та рослинного світу нашої планети.




































© ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2016