Кадіївський педагогічний коледж



5 листопада – День працівників соціальної сфери України Благодійні акції «Абетка добра та любові»,

«З щирим серцем – до тебе!»

5 листопада в Україні, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99, відзначається День працівників соціальної сфери.

Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту населення, дітей та громадян з обмеженими фізичними можливостями, зайнятості, організації оплати та безпеки праці, трудових відносин, правових питань щодо пенсійної справи. Це своєрідна милосердна «швидка соціальна допомога» з розв'язання соціальних проблем населення, тому фахівці цієї професії – небайдужі люди, які завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує їхньої допомоги. Праця соціального працівника скромна, але завжди сповнена душевного тепла, поваги, чуйності та зігріта співчуттям і любов'ю до ближнього. Людина, яка в сучасному світі відчуває в собі натхнення допомогти іншому, обирає шлях соціального працівника.

З нагоди свята, Дня працівників соціальної сфери України, у ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка» пройшов тиждень благодійних акцій «Абетка добра та любові», «З щирим серцем – до тебе!». Здобувачі освіти долучилися до волонтерських ініціатив з соціально-психологічної допомоги дітям, військовим, людям похилого віку, громадянам з обмеженими фізичними можливостями, ВПО. Молодь творчо, ініціативно розробила та реалізувала програму з різноманітної ігрової та театралізованої діяльності для дітей різного віку.

Здобувачі освіти у проведених заходах виявили себе компетентними фахівцями, делікатними та тактовними, продемонстрували активну життєву позицію, розкрили свої організаторські та комунікаційні здібності, вміння адекватно сприймати та аналізувати соціальні ситуації, знаходити правильні рішення з допомоги різним категоріям населення. А головне довели, що кожен обрав професію соціального працівника за покликом серця.

Вітаємо всіх зі святом – Днем працівників соціальної сфери! Бажаємо вам міцного здоров'я, невичерпної життєвої енергії, благополуччя, достатку та здійснення всіх заповітних мрій! Нехaй добро, зроблене вами, повертається до вас сторицею!

















© ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2016