Кадіївський педагогічний коледж



2 жовтня - Міжнародний день соціального педагога.

Офіційно свято заснували у 2009 році на Міжнародній конференції соціальних педагогів у Копенгагені. Питання освіти проблемних дітей та підлітків – одне з найважливіших питань, адже до кожного з них потрібен особливий підхід. Значний контингент осіб, які потребують допомоги – це діти, котрі, опинились у скрутній життєвій ситуації. Вагому частину таких дітей складають діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування – вихованці дитячих будинків та притулків. Сьогодні в усьому світі живуть мільйони відомих та успішних людей, що колись були проблемними підлітками. Завдяки допомозі соціальних педагогів, вони отримали гарну освіту та змогли досягти успіху.

Ми пишаємося тим, що в ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» готують фахівців такої важливої для українського суспільства професії. Висловлюємо щиру подяку й бажаємо вам міцного здоров’я, особистого щастя, душевної рівноваги, професійних успіхів та задоволення від своєї роботи.

Зі святом Вас, соціальні педагоги!



























© ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2016