Кадіївський педагогічний коледж



1 жовтня – День працівника освіти

Фотовиставка

«Творчість – кредо педагога»

Професійне Міжнародне свято працівників освіти було засновано ЮНЕСКО в 1994 році. Всесвітній день вчителя святкують 5 жовтня. В Україні День працівників освіти згідно з Указом Президента від 11 вересня 1994 року відзначається в першу неділю жовтня.

Справедливо сказано, що письменник живе в своїх творах, художник в картинах, скульптор - у створених ним скульптурах, а справжній педагог - в думках і вчинках своїх вихованців. Жодна професія не вимагає від людини такої самовіддачі, таких душевних витрат, терпіння, професійної майстерності, толерантності та доброти як професійна діяльність педагога. Своєю компетентністю, розумом, наполегливою працею, невтомним творчим пошуком, щирим серцем педагог формує завтрашню людину, допомагає молодому поколінню обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своє справи.

З нагоди відзначення Дня працівника освіти в нашому педагогічному фаховому коледжі викладачі та здобувачі освіти привітали один одного зі святом. За ініціативою студентської ради було організовано та проведено фотовиставку творчих робіт молоді «Творчість – кредо педагога», на якій студентство презентувало свої творчі здібності та талановитість у виразних, яскравих, дивовижних роботах. Представлена мистецька діяльність здобувачів освіти вкотре переконують нас, що українська молодь неймовірно талановита, віддана своїй державі й ніякі військові вторгнення на українську землю не зможуть зупинити її бажання до творчого пошуку, духовного зростання та самовдосконалення.

В найпрекраснішу пору, коли шелестить падолистом осінь, а над землею поломеніють різнобарвні квіти, вітаємо всіх зі святом – Днем працівника освіти! Щиро бажаємо вам натхнення, мудрості та терпіння, нехай ваші серця зігріває людська довіра та любов!






































© ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2016