Кадіївський педагогічний коледж



1 ВЕРЕСНЯ – СВЯТО МУДРОСТІ ТА ЛЮДЯНОСТІ

Колектив Кадіївського педагогічного фахового коледжу відзначив День знань – традиційне свято мудрості та людяності.

Кожного року молоде покоління українців, їх батьки з нетерпінням чекають день 1 вересня, з якого починається відповідальний та серйозний період – навчання, формування, розвитку, виховання, вдосконалення. Цей навчальний рік починається в надскладних умовах, етапу важких випробувань, стійкості духу, впевненості в Правді та Перемозі. Сьогодні мужній освітянський фронт вимагає від кожного учасника освітнього процесу наполегливості, професіоналізму, відповідальності, згуртованості, чесності, людяності.

В нашому закладі фахової передвищої освіти в цей день пройшла освітянська онлайн-зустріч під гаслом «За Єдину Україну – її волю до Перемоги!». Радо й тепло директор, заступник директора коледжу привітали молодь з початком нового навчального року, стисло ознайомили здобувачів освіти перших курсів з історією та місією одного з потужних університетів України ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» та з 55-річним минулим та сьогоденням нашого педагогічного фахового коледжу.

Від студентської ради до учасників зустрічі звернулась здобувачка освіти 2 курсу спеціальності «Соціальна робота» Влада Черкасова. Вона побажала всім наснаги, натхнення, успіхів в професійній діяльності, Миру та Перемоги й обґрунтувала тему заходу з позиції громадянки-патріотки високого рівня національної самосвідомості.




















Напередодні свята Дня знань, студентською радою коледжу для здобувачів освіти 2-4 курсів було запропоновано взяти участь у фоточеленджі «За Єдину Україну – її волю до Перемоги!», змістом якого було доведено ставлення молоді до історичних пам`яток України, їх збереження та відродження.

ЗІ СВЯТОМ – ДНЕМ ЗНАНЬ!












© ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2016