Кадіївський педагогічний коледж



1 березня 2023 року – ОНЛАЙН-ФОТОВИСТАВКА

З нагоди відзначення 102-ї річниці від дня заснування Луганського національного університету імені Тараса Шевченка в нашому фаховому педагогічному коледжі було організовано та проведено студентську фотовиставку під гаслом поезії Т.Г. Шевченка:

Свою Україну любіть.

Любіть її… во врем'я люте,

В остатню, тяжкую мінуту

За неї Господа моліть.

26 квітня 1939 року Указом Президії Верховної Ради УРСР Луганському державному педагогічному інституту було присвоєно ім’я генія українського народу Тараса Шевченка. На той час це був єдиний інститут промислового краю, де готували викладачів української мови та літератури. Протягом століття заклад вищої освіти динамічно розвивався, ставав лідером, ініціатором, осередком створення нових освітніх ідей, що стало підставою, щоб у 2008 році найкращий вищий навчальний заклад України набув статусу класичного і реорганізованого у Державний заклад «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка». Тому не випадково, що фотовиставка у ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» пройшла під гаслом поетичного слова видатного Кобзаря.

Фотовиставки проводилась у режимі онлайн з метою формування почуття національної гідності, активної життєвої позиції, причетності до історії рідної країни, створення позитивного іміджу громадян-патріотів в мережі Інтернет, виявлення та підтримки творчих здібностей та ініціатив фотомайстрів у пошуку оригінальних підходів до фотомистецтва.

Для творчої самореалізації та формування взаємозв’язків з навколишнім світом здобувачам освіти було запропоновано вільний вибір фотографій як кольорового, так і чорно-білого формату. Авторські роботи оцінювались за відповідністю тематиці фотовиставки, художньою майстерністю, оригінальністю й новаторству авторської думки, композиційною досконалістю, якістю роботи, естетичністю її виконання та технологічною майстерністю.

До вашої уваги фотороботи здобувачів освіти ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»







© ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2016