Кадіївський педагогічний коледж



Патріотичний виховний захід «Як нас змінила війна? Мої думки»

29 квітня у ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка» відбувся патріотичний виховний захід «Як нас змінила війна? Мої думки». Цей захід був спрямований на те щоб студенти поділилися своїми щоденними думками як війна стала тим днем, який змінив їх життя і життя багатьох українців та відверто висловились щодо свого емоційного стану. Були переглянуті документальні кадри, презентація яка привернула увагу присутніх до подій 24 лютого 2022 року. Сторінки славетної та трагічної історії не залишили байдужими нікого. Війна розділила наші життя на «до» та «після». Війна навчила нас цінувати свій дім, своє оточення, рідний край. Усвідомивши, що матеріальні блага не такі важливі, як свобода та безпека своєї сім'ї. Зрозуміла, що наша гарантія спокою та безпеки — спільні дії задля перемоги над ворогом.

Розповідь студентів як війна забрала їх почуття безпеки й спокою і як з цими подіями змінилося їх життя. Була показана презентація яка сприяла поглибленому зануренню у тему виховної години. Проаналізувавши побачене, молодь зробила висновки про несправедливий та жорстокий характер війни. Свої думки присутні висловлювали активно, охоче і відверто. Глибокий аналіз подій, зацікавленість багатьма аспектами цієї загарбницької війни – все це мало неабиякий вплив на формування пріоритетів молоді та виховання майбутніх небайдужих свідомих захисників України.









© ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2016