Кадіївський педагогічний коледж



День відкритих дверей

27 квітня 2024 року за адресою: вул. Віктора Новікова, 2 м. Лубни пройшов День відкритих дверей для учнів 9-х та 11-х класів.

Це була чудова можливість ознайомити цьогорічних випускників з фаховими коледжами Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».

Свої спеціальності для майбутніх абітурієнтів представили відокремлені структурні підрозділи: Кадіївський педагогічний фаховий коледж, Фаховий коледж, Старобільський фаховий коледж, Лисичанський педагогічний фаховий коледж, Рубіжанський фаховий коледж та Брянківський фаховий коледж.

Під час заходу було представлено докладну інформацію про навчальні програми, умови вступу та переваги навчання в коледжах.

Гості мали можливість поспілкуватися з викладачами та студентами коледжу, задати питання щодо навчання, практик та інших аспектів студентського життя.

На заході були влаштовані цікаві локації, на яких демонструвалися переваги навчання на спеціальностях. Студенти коледжів ділилися своїм досвідом та враженнями з потенційними абітурієнтами.

День відкритих дверей надав можливість майбутнім абітурієнтам та їх батькам отримати повну інформацію про можливості навчання у відокремлених структурних підрозділах Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка». Заходи такого роду важливі для залучення талановитих студентів та підтримки розвитку освіти у регіоні.

Бажаємо вірного та гідного вибору професії! Чекаємо Вас в новому навчальному році! Наша освіта - гарантія вашого успіху!





















© ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2016