Кадіївський педагогічний коледж



Про проведення заходу - круглий стіл «Стан охорони праці в закладах освіти, реформування законодавства у сфері безпеки та охорони праці. Організація та проведення освітнього процесу в умовах війни»

25 квітня в рамках Днів науки-2024 і Тижня охорони праці у Кадіївському педагогічному фаховому коледжі, з нагоди Всесвітнього дня охорони праці було проведено круглий стіл «Стан охорони праці в закладах освіти, реформування законодавства у сфері безпеки та охорони праці. Організація та проведення освітнього процесу в умовах війни»

У науково-практичному заході прийняли участь здобувачі освіти випускних груп, спеціальностей 012 Дошкільна освіта та 231 Соціальна робота. Під час проведення круглого столу обговорювалися питання безпечних умов праці і життєдіяльності учасників освітнього процесу в умовах війни, підтримки та відновлення їх фізичного і психологічного здоров’я, а також наслідки застосування сучасних засобів ураження.

У підсумку проведення заходу було наголошено, що освітній процес має продовжуватися і у таких складних умовах, але з дотриманням вимог безпекової ситуації, одним з головних пріоритетів у воєнний період є захист учасників освітнього процесу та працівників закладу освіти. Кадіївський педагогічний фаховий коледж постійно співпрацює з Навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Луганської області, який надає нам в цьому питанні інформаційно-методичну підтримку.













© ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2016