Кадіївський педагогічний коледж



02 травня – участь у виховному заході «Народні звичаї та традиції Великодня»

Великдень – одне з найбільших християнських свят, з яким пов'язано багато народних традицій. Згідно з Концепцією національно-патріотичного виховання в системі освіти України, формування ціннісних орієнтирів студентської молоді, поваги до культурних цінностей українського народу, його історико-культурного надбання і традицій, гуманізму, соціального добробуту, національного багатства здобувачі освіти ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка» долучилися до виховного заходу «Народні звичаї та традиції Великодня».

Захід було проведено 02 травня о 13.00 Науково-методичним центром ВФПО спільно з Зразковим Музеєм народного побуту Київщини ВСП «Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету», а також іншими музеями закладів фахової передвищої освіти.

Всі бажаючі долучились до перегляду за посиланням:


Отримана інформація для здобувачів освіти нашого фахового педагогічного коледжу стала важливою, цінною та корисною. Дякуємо всім організаторам виховного заходу «Народні звичаї та традиції Великодня»


















© ВП «Кадіївський педагогічний коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2016